DHL Melaka Service Centre

63 Comments

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

So bad. Delivery 1parcel sahaja perlu pakai 1minggu. So bad

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

DHL langsung tak friendly, saya call bagi pihak emak saya untuk tanya tracking. 2 minggu perap barang.. alasan call 2 kali tak jawab.., hello DHL 2 kali tu call utk tempoh 2 minggu tu ke? biasala orang tua kadang call tengah masak ke solat ke kat tandas ke mana sempat jawab.. saya mintak hantar & call balik emak sy dorg cakap TAKBOLEHHHHHHH.. apa masalah? mintak receiver call??? orang tua mana pandai nak call.. dorg tau jawab call saja DEIIIIIIIIIIIIIII.... lepastu barang tu kau nak buat ape? biar berkulat? basi? reput? dah on be half call tu mintak call balik receiver je pun TAKKKKBOLEHHHHHHH ke?

by
Reviewer profile
3.1
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Trusted courier service.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

DHL SIBU SELALU PERAP BARANG SAMPAI 1 - 2 MINGGU. PLEASE LA... X CKUP PKERJA, IKLANKN PNGAMBILAN PKERJA.

by
Reviewer profile
5.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Very friendly staff

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Lama nya hampir 2 minggu tunggu barang saya jnt is better than dhl walaupun tak berhati2 at least cpat 4 hari dah sampai sarawak

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Pihak DHL masih tidur ka apa masalah barang kamu perap mcm kura2 la service kamu menyakitkan hati sdh la barang lama tunggu sebelum raya lagi .. buat la kerja baik2 jgn malas

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

kenapa dapat 1 barang padahal 2 barang...1 lg xdapat tp ckap dah dapat

by