Dato Dr. Kamaruzaman Ali

2 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Sangat berpuas hati, operation cyst dengan dato mula mula check up takut sebab dato nampak serius tapi bila dato explain sangat details termasuk ubat dan side effects, pendekatan selesa. Last ayat dato mesti ada "ada apa nak tanya?" InshaAllah semua akan okay, bila dimulakan prosedur suntikan dimulakan dengan bismillah rasa yakin.

by
Reviewer profile
4.1
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Last check up dengan Dr Kamarulzama @ KMC, A.Setar, buat saya rasa nervous....bukan apa sbb saya dah inform Dr yang ini adalah last check-up sebelum deliver coz saya hanya akan datang for serah diri ajer next week, dan dia cakap OK..siap suruh sains untuk booking OT dan jangan tak tahu saya juga dah tandatangan untuk ikat peranakan....huh sunggun tragis kan...madul la lepas ni... Tapi yang hairannya Dr asyik tanya samada saya ada rasa sakit2 mengeras...saya pun cakap yang saya sebenarnya tak tahu rasa sakit macammana...samada sakit2 atau lenguh atau sakit kat bawah tu normal atau tidak....yerla kan saya dah lama tak mengandung dan semua bersalin opeation...lupa dah sakit cemana..terus jer Dr tu cakap: Oklah biar mesin yang cakap, awak tak payah cakap (sambil menyuruh assistant dia bawa saya ke labour room untuk buat ujian CTG nak trace ada tak contraction.... Dalam bilik ujian CTG tu husband tak boleh masuk...so saya berseorangan la. Ada jugalah 2-3 kali mesin tu menjerit sbb graf naik yang show ada contraction dan degupan jantung yang luar biasa
by