<

Datin Dr. Suhaiza Salleh

7 Reviews

Profile
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Menurut beberapa orang pesakit yang pernah mendapatkan rawatan dari Dr. Suhaiza Salleh, rata-rata memberi ulasan yang positif dan memuji sikap serta layanan baik beliau terhadap pesakit.

Dr.Suhaiza Salleh juga dikatakan seorang yang ramah, baik dan lemah lembut orangnya. Dengan sikapnya yang begini, sudah tentu ramai pesakit berasa selesa dan berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan oleh Dr.Suhaiza Salleh.

by
Reviewer profile
4.4
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
q so much Datin Dr.Suhaiza Salleh.. Pakar Obstetrician & Gynaecologist.. yg merawat ifa tadi.. Datin sgt baik & cantik dan sgt prihatin dgn pesakitnya.. Syukur Alhamdulillah takder yg serius mengenai fibroid ifa.
by
Reviewer profile
4.4
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
I love her.She's trully humble, talkaltive, down to earth and i'm totally comfortable with her. First appoinment dengan dia was on last week. nervous juga kalau-kalau dapat gynae yang sombong, tak banyak cakap dan pandang rendah pada certain people.memang ada ye. dahla dia datang awal. saya ingat saya patient paling awal datang, rupanya dia paling awal.before this dengan Ampang Puteri, masyallah,datang 830, pukul 12 lebih baru dapat jumpa dr. Alasan nurse, dr tak masuk lagi. Dr Suhaiza, dr yang modern but dalam modern-modern pun ada juga yang ciri-ciri tradisionallnya. she's 40 something but memang tak rupa 40 pun.she's look young and pretty. during the session, banyaklah dia berbual dengan kami.apa yang boleh dan apa yang tak boleh.bila scan perut baby dah 8 weeks.alhamdullillah, everythings is normal so far. baby's heartbeat ok. rahim ok. Saya berdoa supaya sepanjang 9 bulan ni saya di beri kekuatan dan kesihatan yang baik untuk menempuh alam bekerja dan mengandung. What can i say more about this lady doctor, trust me.you will be satisfied once you have her service.sebab saya ada a few experiences dengan dr di private hospital ni.some of them macam malas nak melayan, some of them pulak ada tu jenis tak kisah dengan patient. but this dr totally different from other dr yang i pernah jumpa. she's really understand the patient. saya tanya banyak soalan pelik pun dia boleh ketawa dan jawap dengan sabar. so saya memang selesa dengan dia.and both me and husband decide untuk teruskan check up dan bersalin dengan dia nanti.so for those yang tengah mencari private hospital gynae, saya cadangkan Dr Suhaiza Salleh from gleaneagles Specialist Hospital. Dan staff nurse dia pun baik, lemah lembut.
by
Reviewer profile
4.6
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Dr. Suhaiza treated me for having extremely heavy periods. She was very professional and allayed my fears about my blood loss.
by
Reviewer profile
4.4
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Dr. Suhaiza is good since she had her post graduate clinical training in the United Kingdom.
by
Reviewer profile
4.6
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
My friend recommended Dr. Suhaiza Salleh. I think she's the only Muslim women doctor there. Guess what, I LOVE HER! She would explain to you on so many things. Why this and that tests are important and what is normal what is not etc. Serious lepas dia explain mcm-mcm rs dah expert on pregnancy
by
Reviewer profile
4.6
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
tak tahu exact age dia but her age is around mid 40's. kenapa pilih dia as my gynae doc, sebab reference daripada kakak sulung as one of her patient before this, and my sister highly recommend her to be my gynae doc sebab kakak kata dia very polite and sempoi. mula2 before i met her, i did not really believe what my sister told me, tapi after dah jumpa, terbukti dengan sahihnya dr. suhaiza nih sangat lah peramah dan mesra alam, plus hot plak tuhh tak mcm umur 40. jarang jumpa doc treat patient dia mcm dah lama kenal, and the best part is, if nak kongsi anything with her (of course la pasal pregnancy), tak rasa kekok atau janggal rasa mcm die kakak sendiri, boleh tanya anything eventho the questions seems too stupid to ask.hahaha. a little bit about her background, she is quite new at Gleneagles Ampang, before this she practiced o&g for about 7 years at UK, after that she decided to work best at M'sia, berbakti pada anak bangsa la konon katanya. tapi dari segi cara dia bercakap, seriously tak mcm org melayu yg dah lama tinggal oversea sebab die teramat la sempoi, takde nak speaking english gedik terlebih2, that's why i feel sooo comfortable anytime i had an appointment with her. as usual, anybody yg tgh pregnant and looking for o&g doc, i recommend you to have her as your o&G consultant, she is a nice doc.
by