Datin Dr. Suhaiza Salleh

Reviewer profile
1.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

at the beginning the doctor was very polite and cheerful and seem knowledgeable. consultation didn't take much like 20 minutes. what supersized me just after we left the room my wife had to ask a question and we asked the doctor if we can see her and ask. she came back the nurse with a paper saying please write your question and i will go back and ask her. i realized all that smiles were fake and she is not really a nice person who cares about his patients. I took another appointment the next follow up at 10 am. We waited till 11am and when I complained about other people seeing the doctor before me, she said this is how she does it and if you don’t like it, see other doctor. if you want someone really cares find another doctor, don’t let the fake smiles fools you. Deep down she doesn’t care.

by
Reviewer profile
4.6
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
The best Gynae doctor with friendly and soft spoken, with reasonable price indeed
by
Reviewer profile
4.2
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Very good gynae. Love the way she consults her patient. Charming!

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Menurut beberapa orang pesakit yang pernah mendapatkan rawatan dari Dr. Suhaiza Salleh, rata-rata memberi ulasan yang positif dan memuji sikap serta layanan baik beliau terhadap pesakit.

Dr.Suhaiza Salleh juga dikatakan seorang yang ramah, baik dan lemah lembut orangnya. Dengan sikapnya yang begini, sudah tentu ramai pesakit berasa selesa dan berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan oleh Dr.Suhaiza Salleh.

by
Reviewer profile
4.4
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
q so much Datin Dr.Suhaiza Salleh.. Pakar Obstetrician & Gynaecologist.. yg merawat ifa tadi.. Datin sgt baik & cantik dan sgt prihatin dgn pesakitnya.. Syukur Alhamdulillah takder yg serius mengenai fibroid ifa.
by
Reviewer profile
4.4
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
I love her.She's trully humble, talkaltive, down to earth and i'm totally comfortable with her. First appoinment dengan dia was on last week. nervous juga kalau-kalau dapat gynae yang sombong, tak banyak cakap dan pandang rendah pada certain people.memang ada ye. dahla dia datang awal. saya ingat saya patient paling awal datang, rupanya dia paling awal.before this dengan Ampang Puteri, masyallah,datang 830, pukul 12 lebih baru dapat jumpa dr. Alasan nurse, dr tak masuk lagi. Dr Suhaiza, dr yang modern but dalam modern-modern pun ada juga yang ciri-ciri tradisionallnya. she's 40 something but memang tak rupa 40 pun.she's look young and pretty. during the session, banyaklah dia berbual dengan kami.apa yang boleh dan apa yang tak boleh.bila scan perut baby dah 8 weeks.alhamdullillah, everythings is normal so far. baby's heartbeat ok. rahim ok. Saya berdoa supaya sepanjang 9 bulan ni saya di beri kekuatan dan kesihatan yang baik untuk menempuh alam bekerja dan mengandung. What can i say more about this lady doctor, trust me.you will be satisfied once you have her service.sebab saya ada a few experiences dengan dr di private hospital ni.some of them macam malas nak melayan, some of them pulak ada tu jenis tak kisah dengan patient. but this dr totally different from other dr yang i pernah jumpa. she's really understand the patient. saya tanya banyak soalan pelik pun dia boleh ketawa dan jawap dengan sabar. so saya memang selesa dengan dia.and both me and husband decide untuk teruskan check up dan bersalin dengan dia nanti.so for those yang tengah mencari private hospital gynae, saya cadangkan Dr Suhaiza Salleh from gleaneagles Specialist Hospital. Dan staff nurse dia pun baik, lemah lembut.
by
Reviewer profile
4.6
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Dr. Suhaiza treated me for having extremely heavy periods. She was very professional and allayed my fears about my blood loss.
by
Reviewer profile
4.4
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Dr. Suhaiza is good since she had her post graduate clinical training in the United Kingdom.
by