<

Datin Dr. Mimin Tarmini Bt. Sachlin

7 Reviews

Profile
Reviewer profile
4.6
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
dr mimin sgt baik and soft spoken :)
by
Reviewer profile
4.6
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Lembut sangat Doktor nya..peramah n senyummm pun sweet jerr..
by
Reviewer profile
4.4
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Very soft spoken and positive doctor. Highly recommended by all my Ipoh friends.
by
Reviewer profile
4.4
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Doc yg sgt baik,lembut servis tip top...For next baby In Sha Allah nak bersalin dgn doc lagi...
by
Reviewer profile
4.4
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
saya dan En Amri terus ke klinik Datin Dr Mimin. Alhamdulillah...kami masih boleh diselit-selitkan antara patients yang dah buat appointment. Tapi lama juga kami menunggu...lebih 2 jam rasanya. Bagi saya Dr Mimin kira ok lah. Penerangan dia sangat jelas dan sabar melayan kerenah saya yang nak tengok setiap anggota adik. Bagi saya, sebagai seoarang wanita Islam, saya lebih selesa dengan Dr Mimin. Untuk scan kali ni, kami cuma bayar RM 75 (masa scan Ali Amrsyar dulu RM 80). Keseluruhannya, saya puas hati dengan service Dr Mimin cuma kerusi di ruang menunggu agak kurang sesuai bagi ibu mengandung.
by
Reviewer profile
4.0
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Dr mimin cek blood pressure sume ok, cume bile tgk buku merah tu, diye tahu la, HB saye rendah..so diye suggest saye mkn Iberet..utk tmbh darah..
by
Reviewer profile
4.0
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Swasta. Memang prosesnya sangat cepat dan mudah. Jumpa Dr Mimin, dia terus je buat perancangan utuk membantu ktorang nak dapat baby. 1st step is Ujian Hysterosalpingogram (X-Ray).. Hari ke-10 selepas period
by