Cool Blog Pekan Chembong

14 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Sekarang ni aku nak tahu nombor Telefon coolblog pkns shah alam ni mana ??? Susah sangat aku nak buat order dari Foodpanda .. apa yg korang busy sangat ?? Aku tengok sayu je tempat dia ..

by
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

dah berapa kali pegi coolblog parit raja....fuh staff punya muncung lebih sekaki..tak tau apa yg nak dimarah sgt..ambik order muka masam..customer tgh pilih menu..muka staff dah macam cencorot..padahal tak da sapa pun customer lain kat situ..nak kata busy masa kitorg sampai dia tgh main fon...please la..kalau tak suka keje..berenti..ganti org lain...

by
Reviewer profile
4.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Super

by
Reviewer profile
1.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Servis terlalu slow,staff 3 org hanya bermain fon,Tunggu terlalu lama untuk 1 order walaupun tiada customer lain

by
Reviewer profile
1.1
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

2 times order I added black pearl nothing sugar half but no sugar take not i order 3 11.8rm 3rm for the additional. Unsatisfy

by
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Good replacement for Tealive and Chatime.

by
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Saya nk buat aduan ni kali ke3 saya kena oder melalui foodpanda duit dah tolak tapi xde detail macam mana ya

by
Reviewer profile
3.8
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Coolblog has variety of flavours offered to cusomers. it's affordable too. But the menu is not up to date.

by