City-Link Sipitang

Reviewer profile
1.9
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Baik tutup je business.. Call xsambut.. Call customer service, kena tggu lama..sembang lebih cakap during PKP business running.. Bila call xde staff nak sambut.. Domestic shipping je pun, tpi lambat mgalahkan shipping dri oversea..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Seminggu baru sampai

Memeng terokkkkk

by
Reviewer profile
2.2
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Sy tunggu barang sy tak sampai2 cek tracking num elok je rabu dah sampai kat citylink sg besar... Sampai ke hari isnin ni tak hantar2 jugak!! Ape ke teruk sgt service ada staf ke tak de staff?? Kalau tak ada staf nak hantar call la customer suruh ambik sendiri ke apa. Ni tak peram barang lama2 tau tak barang tu urgent! Hq must take action for this situation!!

by
Reviewer profile
3.4
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

saya cuba call 03 62613798.. x ada orang angkat...ngape..ofis dah tutup ke

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Saya post city link ni pada 19hb february.check kt tracking number masih ada lagi di cawangan city link sg besar.kenapa x hantar lagi??ke alamat yg tertulis di resit post itu.sepatutnya sudah di hantar ke sabak bernam

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

KEEPING CALL FOR HALF AND HOUR LINE STILL BUSY..WHAT A LOUSY SERVICE..SOME MORE MOBILE NUMBER LESS 1 DIGIT

by
Reviewer profile
1.9
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Bad service..dh nk dekat sebulan barang kat ipoh..xsampai2 lg.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

very bad service

by