City-Link Sibu

246 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Very bad service City Link Bandar Sri Damansara. I don't recommend to use their service.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

customer dari puchong selangor order brg d shoppe tggal 08/06 dah post out spai ni ari brg masi lagi stuck d outlet ..then customer minta refund sebeb dah seminggu terlalu lama...ni cose sepa nak tggung....bad services lah...

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

brg ofis stuck dri 10hb sampai skrg tak bergerak pun? dah lahh doc urgent adoii

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang aku kena kebar tak amanah budak yg ambik barang aku,memang tak halal ko ambik.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

no one pick up call....

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Paling teruk Abad ni city link express..call tak reti nk angkat..barang dh lama dok peramm..mkn gaji buta ke..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Pos barang dari 9/6 sampai sekarang tak sampai lagi. Duk perap kat Bandar sri damansara dari 11/6 buat apa

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Called nobody pick up. Emails no one reply. My parcel stuck in there for 10 days.

by