City-Link Seremban

Reviewer profile
5.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Good service and friendly staff.

by
Reviewer profile
3.3
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kamu semua tak erto ke PKP kalau still tak ada otak untuk berfikir hantar sendiri tak payak pakai courier. Mereka risikokan diri dan family buat kerja padahal kamu semua tau sibuk complain saja. Kalau pandaui sangat kena baca berita harian situasi dunia dan buat yg patut. padai kata orang lain bodoh tapi bodoh sendire tak tau. next time bila nak hantar barang hantar sendiri kalau nak banyak cakap. otherwise bila dan hantar senyap sampai barang sampai.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
578980 review images

Tolong ya barang saya sudah sampai tenom kenapa reload balik pigi k.k.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
578969 review images

Brg tu tdoq kt kk dh seminggu lebih

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Talipon kat pejab SP jawab lkurang ja macam kita tak byr duit. Kata barang ada di city link Kuantan....staff SP bagi no talipon sana dan bila call tiada yg ambil atau line busy. Apa punya standard service macam ni

by
Reviewer profile
2.7
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
578820 review images

perkhidmatan lembab.. dah 5 hari d K.Kinabalu, blum hntr lgi pg K.Marudu..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kenapa perkhidmatan lembab macam siput kinzir?

Kenapa citylink xreti jawap call? Kau dah pekak ke?

Bila orang Tanya soalan kau bagi la Jawapan.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang htr Friday 08/05 from SP ke B.Kayu Hitam. Hari ni da

Rabu 13/5 barang pn belum sampai. Talipon kat pejab SP jawab lkurang ja macam kita tak byr duit. Kata barang ada di city link Alor Setar....staff SP bagi no talipon sana dan bila call tiada yg ambil atau line busy. Apa punya standard service macam ni

by