City-Link Seremban

293 Comments

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kalau ada tak da bintang itu yg aku rate utk CL twu batu 3...rider pemalas kurang ajar nombor 1...ada alamat pun tak tau mau ikot...byk sja courier lain dapat plk htr brg kat rumah aku tu...tp CL hampeh demand tinggi servis mahal ckp jak la malas mau htr brg habis cerita...klu bodoh sgt tak tau alamat rumah bole sja customer send location...klu rider korang pandai tulis L begitu la jln masuk rumah aku...masuk lorong taman masuk kiri habis cerita..sebijik jer rumah kat sna bkn sejuta bijik...mmg dasar rider kamu pemalas...dah d byr servis htrla brg ni kamu suruh plk customer ambek brg dkt opis kamu yg jauh tu batu 3 tu bodohhh jauh dari rumah aku...harap kamu suruh jak la smua customer ambek barang d opis kamu harap2 ada customer dtg sna bwak covid jd biar kamu dijangkit sna sekaligus la kamu x bole htr brg kuarantin tutup opis tak patuh SOP...KLUSTER CL BT 3 TAWAU baru kamu insaf kali sbb terlalu byk ambek duit customer x deliver terus ke rumah...hancing puikkkk!!!

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Haaa mmg betul la CL terutama twu punya servis mcm taik...rider pemalas kurang ajar satu hal..dibayar gaji buat la kerja baik2 baru kerja htr brg sudah demand x mau cari alamat rumah customer one way jer tu bkn rumah aku mcm masuk jln hutan...kau tau tak tulis huruf L haa mcm tu la jln masuk rumah aku sebijik ja rumah kat sna bkn seratus juta bijik..masuk lorong taman jln terus dah jumpa rumah aku kot..bagi alamat pun tak reti nak ikot...bagus kau potong lancauu kau tu

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Ape hal brg x gerak2 Bodo..dah la caj mhl of yg lain service baik..tutup je la senang xpyh ssh kn org..Bodo punya kurier

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Teruk sangat service... System tulis parcel out for delivery... Tapi petang tiba-tiba buat remark kata receiver requested for later delivery... padahal saya tak pernah request late delivery langsung... Takde org call pun.. Suka-suka je buat alasan tak boleh deliver... u ingat kite org tak nampak reason tak delivery ke bang... bongok ar... barang dah sampai Subang Jaya point sejak 10 JUL... in dah dekat 3 minggu dah tak bergerak-gerak. Tak de penjelasan langsung... Buat cerita adelah... tolonglah buat kerja dgn amanah...

by
Reviewer profile
1.4
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang saya dipos dr Terengganu pada 11 July 2021 sampai sekarang saya masih belum terima lagi.. saya contact banyak kali tak berjawab.. saya setiap hari check tracking no takde update detail yg terbaru.. sekarang saya tak tau barang saya tu dimana... Minta tolong berikan kerjasama yer.. tak pernah2 jadi macam ni.. penuh dgn barang berasaskan makanan dalam tu..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

city link nibong tebal kena covid ke sial?? barang tak sampai2 lagi

by
Reviewer profile
1.2
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Cibai la city link perkasa ni..kau nk buat apa peram barang orang lama2 kat situ..pos la..haram jadah betol

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

lama nk mampuss....2 mggu nk masuk 3 minggu dah barang xgerak...dodol betul laa..

by