<

City-Link Sekinchan

77 Reviews

Profile
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang ke ambil sendiri di counter. Sgt mengecewakan

by
Reviewer profile
1.3
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

The worse ever courier service. Barang sampai di City Link ASetar 5/3/19, 6/3/19 on delivery tapi belum deliver, 7/3/19 pun belum sampai even stated out at 11.08pg. Until I have to call the office and told them that our office close at 3.30pm & I need my parcel before that. 2 hari peram parcel. Definitely not recomended at all using City Link.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang dah sampai dekat city link cawangan sungai besar 28.2.2019...tapi laa ni tak sampai sampai ke rumah...padahal jarak cawangn ke rumah tak sampai 2 kilometer

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

City-Link Mersing ni boleh hantar barang cepat simit tak? Dah lama gila tunggu dari 24/1. And sekarang 12/2 still tak dapat lagi barang!

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Parcel saya dah nak masuk 3 minggu delay di city link cawangan mersing!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang saya dah sampai di cawangan Mersing pada 15 1.2019.Tapi sampai sekarang tiada lagi penghantaran ke Felda Endau.....kenapa macam tu???

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

city link ni makin hari makin lembab! 1taun lalu hantar barang 3 hari dh sampai.. skrg ni pula nak dekat seminggu lebih barang tak smpai lagi.. smlm call janji hari ni sampai dlm jam 11lbih , lpas tu dpt call dgn yg tak pasti mnggu depan lagi baru sampai.. lembab! barang pos 7hb tu depar 8hb smpai 10hb baru smpai dkt transit, padahal dekat je kajang.. ni 12hb tak sampai2 lagi ..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Sapa yg kaver city link sg.buluh bos diya mkn gaji buta ke tak pandai jaga ank buah...mkn gaji buta je...harap ceo city link ambik tindakan dan siasat

by