City-Link Sarikei

166 Comments

More Info
Reviewer profile
1.9
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang yang saye pos dari batu caves ke gambang dah seminggu dok tak sampai2 lagi kat tangan tuannye..orang punya la tunggu dari pagi sampai ke petang..bila dah call katanya barang dah kuar.bangak kali dah barang kuar.tapi mane!!!

by
Reviewer profile
2.7
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Sistem tak update, barang dah masuk 2 minggu lebh tak sampai2 lg, call dah bnyk kali.. Tak tahu apa masalah dorg ni.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Why I haven't received the parcel yesterday but in the system update delivered?

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

PERKERJA NYA BUKAN HANTAR DEPAN RUMAH SIBUK KOL BUKAN CARI RUMAH

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

SEBULAN LEBIH BARANG AMWAY DEPE NI SIMPAN AJA TAK HANTAR HANTAR SEKALI ADUAN KE AMWAY TAU PULAK HANTAR

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Seminggu dah brg smpai belum juga delivery, bila kita nak ambil di ofis mcm alasan tak blh bagi.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

poor services

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

stupid poor services!!!

by