City-Link Port Klang

209 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Citylink bandar sri damansara nk call pun xboleh2.. no ofis no handfon semua xdapat!

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Driver lori citylink tipu cust... ckp barang xboleh hantar ke rumah guard xbagi masok.. saya call ofis n guard tanya.. sebenarnya dia yg nk letak di guard n ckp cust akan ambil.. saya call citylink driver ckp pasal neh ..dia cakap kalau nk komplen... komplen lah.. dia xhairan dan tros letak fon... selama beli barang di online saya xpenah jumpa rider yg kurang ajar macam tu...

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

2 hari ni dh out of delivery tp tk juga smpai rumah . knp eh kalau betul tknk hantar boleh ja call suruh ambil

by
Reviewer profile
2.9
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang sya 16 hb dah smpai sri aman. Skrg dh 19 hb blum lagi dihantar. Kan kita pilih home delivery kat sana. Tolonglahh. Customer asyik tanya bila barang smpai. Saya percayakan citylink mcam pos laju. Harap kepercayaan ini tidak dikecwakan.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Patutnya hantar barang arinie , tunggu punya tunggu tak sampai sampai pun , dah 2 minggu tunggu

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Citylink TEMERLOH, courier service paling x guna dalam banyak2 courier srvice..barang langsung x sampai, barang aku pos dari Machang Kelantan 1hb feb smpi CITYLINK TEMERLOH 3hb feb tp sampai hari ni dah 17hb feb barang aku sepi tanpa khabar berita..call langsung x jawab, banned je lah courier CITYLINK ni, jangan sekali2 korang pos or guna courier ni klu taknak barang korang lesap !!!!!

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
584640 review images

City link Shamelin KL.. Dlm status 15/02/2021 out of delivery... Tpi tak terima lgi barang... 16/02/2021 status out of delivery runner yg berbeza pun masih Tak terima barang lagi.. check balik status tetibe jdi RECEIVER REQUESTED LATER DELIVERY..! WTF ko nk peram brg aku smpai bile??? Nk buat pekasam agknye! Dan bile masa pulak ak request later delivery! Aku tertunggu barang aku, Tak kan la sesat Tak jumpe alamat umh aku!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
584590 review images

Sampai bila nak peram barang ny citylink pasir puteh, kelantan ? Chek sistem brg dh smpi pjbt 6hb agy. Ny dah 11hb tak buat penghantaran lagi. Tlg laa jgn bt nanya kat org duk tunggu. At least kalau brg bnyk sgt x dpt hantar call n inform laa mntk pickup k apa. Tlg laa upgrade service !

by