City-Link Penampang

290 Comments

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Teruk sangat service... System tulis parcel out for delivery... Tapi petang tiba-tiba buat remark kata receiver requested for later delivery... padahal saya tak pernah request late delivery langsung... Takde org call pun.. Suka-suka je buat alasan tak boleh deliver... u ingat kite org tak nampak reason tak delivery ke bang... bongok ar... barang dah sampai Subang Jaya point sejak 10 JUL... in dah dekat 3 minggu dah tak bergerak-gerak. Tak de penjelasan langsung... Buat cerita adelah... tolonglah buat kerja dgn amanah...

by
Reviewer profile
1.4
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang saya dipos dr Terengganu pada 11 July 2021 sampai sekarang saya masih belum terima lagi.. saya contact banyak kali tak berjawab.. saya setiap hari check tracking no takde update detail yg terbaru.. sekarang saya tak tau barang saya tu dimana... Minta tolong berikan kerjasama yer.. tak pernah2 jadi macam ni.. penuh dgn barang berasaskan makanan dalam tu..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

city link nibong tebal kena covid ke sial?? barang tak sampai2 lagi

by
Reviewer profile
1.2
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Cibai la city link perkasa ni..kau nk buat apa peram barang orang lama2 kat situ..pos la..haram jadah betol

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

lama nk mampuss....2 mggu nk masuk 3 minggu dah barang xgerak...dodol betul laa..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

bodoh lama lah sial stuck dekat sri damansara bodo sialh sumpah shoppe ni pon satu tk boleh pilih coureai babi nok haram

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

CL Byan lepas mang macam haram buat keja.staf kurang ajar.but kerja lpas tgn!alamat penerima bayan lepas,brg boleh kluar smpai kl.sampai skrg pending!sdangkan 15hb pg2 dah call ptg owner nak self pickup.staf nama WANI yg handle.hilang @ rosak barang aku tu,aku nk ko bayar ganti rugi sama dgn hrga.jgn nk main² dgn aku!baik korang buang ja telefon tu kalau xreti nk berjawab!xada jgk tindakan,xsmpai jgk brg tu kt owner aku akan buat report.lantak la korang!

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Seminggu beb barang x getak...mengalahkn barang yg aku order dr china...order dr china 3hr lmbat..tp dh smpai...yg ni dr last week duk tmpat sama je kt sini...pleasela tutup cawangan ni..menyusahkan betul!takkan lambakan barang kau bnyak smpai mengalahkn lambakan JnT di KL??

by