City-Link Mersing

250 Comments

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Service yg teruk!!!! Mana barang aku woiii.. Dok peram brg aku lama2 bt apa!!!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Weii city link express sungai petani.. Hampa buat keja mcm mana.. Aku tunggu brg aku dekat seminggu dah dok peram lama sgt barang aku kat situ apa hal?? Mmg service yg teruk gila.. Better tutup ja la.. Dah la apa2 pon x update.. Call x angkat.. Buat kerja Ikhlas ka x hampa ni.. Dok makan gaji buta saja!!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Very bad service City Link Bandar Sri Damansara. I don't recommend to use their service.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

customer dari puchong selangor order brg d shoppe tggal 08/06 dah post out spai ni ari brg masi lagi stuck d outlet ..then customer minta refund sebeb dah seminggu terlalu lama...ni cose sepa nak tggung....bad services lah...

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

brg ofis stuck dri 10hb sampai skrg tak bergerak pun? dah lahh doc urgent adoii

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang aku kena kebar tak amanah budak yg ambik barang aku,memang tak halal ko ambik.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

no one pick up call....

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Paling teruk Abad ni city link express..call tak reti nk angkat..barang dh lama dok peramm..mkn gaji buta ke..

by