City-Link Mersing

202 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
589222 review images

Weeiii citylink cilake barang aku hantar la bodoh aku dh bayar sialll punyee citylink babi

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
589200 review images

buat orang macam bodoh cara receiver sendiri

saya dah tunggu tunggu barang urgent tak sampai

sender tu pun satu guna j&t kan baik baik

city link juga teruk daripada j&t

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Please answer ur phone call . buat apa letak no phone tp tk reti nk guna . My parcel have been stuck at butterworth for 3 days . I stay in penang too . Tkkan lama sgat nk delivery ? Please be responsible .

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
589075 review images

Dh brp lama dh tnggu... Pstu tnya pekerja city link.. Saya order brg tu bsar pekerja tu kata barang saya kecik je... Ap kadah ni city link main tukar brg ke *inappropriate word* laa ko tnggu klau slh smpai aq cari kt city link lantak arh

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
589053 review images

Mnaa barang ???? Hntq p celah mana ???!!!!!!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
589052 review images

Salams ...dapat news dah sampai bungkusan kat city link SP yesterday lagi dari Ipoh tapi dok tunggu n dah maghrib , hungkusan tak sampai2 lagi. Bungukusan tu penting....tolong la hantar ke rumah cepat

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
588904 review images

Pencuri punya pkrja city link ini...setan btul..tak cukup kah kau punya gaji anak setan smpai kau curi costumer punya barang

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Servis out city link nyesal ambik citylink

by