City-Link Langkawi

213 Comments

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

brg dah smpai city link teluk intan dari 4 bln 3....smpai skarang tak hantar² lgi...call pejabat tak angkat²...servis paling² teruk...

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

very bad service.

Almost 2 days pending my goods at one area only.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
584848 review images

Where my parcel?? 2 hari dk tnggu.. tk sapa2 pn.. tkdk movement pun

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Citylink bandar sri damansara nk call pun xboleh2.. no ofis no handfon semua xdapat!

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Driver lori citylink tipu cust... ckp barang xboleh hantar ke rumah guard xbagi masok.. saya call ofis n guard tanya.. sebenarnya dia yg nk letak di guard n ckp cust akan ambil.. saya call citylink driver ckp pasal neh ..dia cakap kalau nk komplen... komplen lah.. dia xhairan dan tros letak fon... selama beli barang di online saya xpenah jumpa rider yg kurang ajar macam tu...

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

2 hari ni dh out of delivery tp tk juga smpai rumah . knp eh kalau betul tknk hantar boleh ja call suruh ambil

by
Reviewer profile
2.9
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang sya 16 hb dah smpai sri aman. Skrg dh 19 hb blum lagi dihantar. Kan kita pilih home delivery kat sana. Tolonglahh. Customer asyik tanya bila barang smpai. Saya percayakan citylink mcam pos laju. Harap kepercayaan ini tidak dikecwakan.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Patutnya hantar barang arinie , tunggu punya tunggu tak sampai sampai pun , dah 2 minggu tunggu

by