City-Link Kuching

174 Comments

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
587826 review images

Kota tinggi service memang teruk suka simpan barang dah tiga hari sampai tak hantar2

by
Reviewer profile
2.4
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

city link punya costumers service memang takda orang jaga ke macam mana? call 1-10 kali pon sekor habuk tak agkt. ni area kuala terengganu. first and last guna city link

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Ape hal brg x gerak2 Bodo..dah la caj mhl of yg lain service baik..tutup je la senang xpyh ssh kn org..Bodo punya kurier

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

city link nibong tebal kena covid ke sial?? barang tak sampai2 lagi

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

bodoh lama lah sial stuck dekat sri damansara bodo sialh sumpah shoppe ni pon satu tk boleh pilih coureai babi nok haram

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

CL Byan lepas mang macam haram buat keja.staf kurang ajar.but kerja lpas tgn!alamat penerima bayan lepas,brg boleh kluar smpai kl.sampai skrg pending!sdangkan 15hb pg2 dah call ptg owner nak self pickup.staf nama WANI yg handle.hilang @ rosak barang aku tu,aku nk ko bayar ganti rugi sama dgn hrga.jgn nk main² dgn aku!baik korang buang ja telefon tu kalau xreti nk berjawab!xada jgk tindakan,xsmpai jgk brg tu kt owner aku akan buat report.lantak la korang!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Adakah perlukan rider Di sarikei

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
587021 review images

city link babi...3 mggu dah...dok simpan barang org buat natang pelaq oa xtaw lama2...p tuntut kata lori ondaway antaq...tapi haram babi apa pin xsmpai...

by