City-Link Kemaman

244 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang aku kena kebar tak amanah budak yg ambik barang aku,memang tak halal ko ambik.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

no one pick up call....

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Paling teruk Abad ni city link express..call tak reti nk angkat..barang dh lama dok peramm..mkn gaji buta ke..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Pos barang dari 9/6 sampai sekarang tak sampai lagi. Duk perap kat Bandar sri damansara dari 11/6 buat apa

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Called nobody pick up. Emails no one reply. My parcel stuck in there for 10 days.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang lama nak haram ar 1 bulan pending buat natang ap wei panas hti dh ni call ap pon x jawab hampir smua city link aq call xangkt ii buat kerja natang ap pending smnggu x kalut ni 1 bulan ..org tu dripda hidup lgi tnggu barang dia elok dh mati pon xsmpai ii buat natang haram ap wei sabaq lama dh ni ..dh panas hti sngt ni baik xyh wt prkhdmtan ja ttup jala wei .. Org support prkhdmtan hampa ni so hampa kena la bgi yg terbaik ni dak buat sukq hati ja pelaq btl .... Aruah dok tnya ja barang dia mana mana mana aq panas dh ni nsib kes covid xleh rentas ja...boleh ka memang makan maki dh hampa ni haram jadah btl wt kerja tu biaq la elok skit ni dak pending smpai 1 bulan kpla bapak ar pikiaq ii la wei kalau hmpa dok tempt cstmer mcam mana pikiaq guna akai jgan guna pala lutut wei

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kalau boleh stop stop lha pkai citylink , mace taek aye moneee .. bare lmbt sapa . Perat jh tahu , STOP ! BOIKOT je ! TQ .

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

City Link Alor Star. Kalau rasa tak nak pickup phone, jangan guna phone. Guna burung merpati. Barang i stucked di alor star since 4 June, now 8 june dah. apa yang susah sangat ni nak keluar deliver?

by