<

City-Link Jalan Tuaran

79 Reviews

Profile
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Ada x my parcel smpai di citylink ekpress from american??

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

No telefon tertera bgtau salah nombor. Harap pihak citylink paka update no phone utk mudah urusan semakan dr pelanggan. 23 mac 2019 call.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang ke ambil sendiri di counter. Sgt mengecewakan

by
Reviewer profile
1.3
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

The worse ever courier service. Barang sampai di City Link ASetar 5/3/19, 6/3/19 on delivery tapi belum deliver, 7/3/19 pun belum sampai even stated out at 11.08pg. Until I have to call the office and told them that our office close at 3.30pm & I need my parcel before that. 2 hari peram parcel. Definitely not recomended at all using City Link.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang dah sampai dekat city link cawangan sungai besar 28.2.2019...tapi laa ni tak sampai sampai ke rumah...padahal jarak cawangn ke rumah tak sampai 2 kilometer

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

City-Link Mersing ni boleh hantar barang cepat simit tak? Dah lama gila tunggu dari 24/1. And sekarang 12/2 still tak dapat lagi barang!

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Parcel saya dah nak masuk 3 minggu delay di city link cawangan mersing!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang saya dah sampai di cawangan Mersing pada 15 1.2019.Tapi sampai sekarang tiada lagi penghantaran ke Felda Endau.....kenapa macam tu???

by