City-Link Jalan Tuaran business logo picture

City-Link Jalan Tuaran


Background
Claim business

City-link provides courier and delivery services all over Malysia. 


Service /Price Details

Courier Services Rates :

PARCEL / DOCUMENT
Weight (kg) Same State (RM) Different State (RM) Peninsular Malaysia to East Malaysia (RM)
0.5 8.50 11.35 17.05
1.0 14.20 19.90 31.25
2.0 22.55 36.90 59.65
3.0 36.90 53.95 88.05
4.0 45.45 65.30 110.75
5.0 53.95 76.70 133.50
6.0 61.05 86.60 154.80
7.0 66.75 95.15 174.65
8.0 72.40 103.65 194.55
9.0 75.25 109.35 211.60
10.0 78.10 115.00 228.60

 

Other Services :

  • Door-to-Door Domestic & International Express Delivery
  • Time-Definite Services
  • Pre-paid Delivery
  • Freight
  • Mailroom Management
  • Warehousing & Distribution
  • Home Delivery
  • Customs Clearance
  • 3rd Party Logistics Reverse Collection/ Import Express ParcelGuard Promotions

 

Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

CL Byan lepas mang macam haram buat keja.staf kurang ajar.but kerja lpas tgn!alamat penerima bayan lepas,brg boleh kluar smpai kl.sampai skrg pending!sdangkan 15hb pg2 dah call ptg owner nak self pickup.staf nama WANI yg handle.hilang @ rosak barang aku tu,aku nk ko bayar ganti rugi sama dgn hrga.jgn nk main² dgn aku!baik korang buang ja telefon tu kalau xreti nk berjawab!xada jgk tindakan,xsmpai jgk brg tu kt owner aku akan buat report.lantak la korang!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

berapa lama lagi nak peram barang tu ?

dah 3 hari dah duk peram dkt johor jaya tu . call x angkat2 . haisss , teruk betullll

by