City-Link Jalan Ampang

254 Comments

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

very bad service. dah 1 week brg stuck kat branch sri damansara.

by
Reviewer profile
1.5
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Please hantar barang orang, kadang benda tu urgent orang nak pakai. Kita taktahu..

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

berapa lama nak peram ? sampai abang jamil tu ke alahai

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Apa masalah hampa ni. barang aku dari 05 june sellers pos sampai sekarang 21 june dapat lagi. Simpan buat apa . call pun tak jawap.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Weh hampa ni mmg suka peram brg org ka, brg dah seminggu kt City link alor star xjalan jln lg. Teruk gila servis. Cam taik

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

smlm driver call dlm 2pm lebih.. tnya ak rmah area mana, then ak jawab kt tmpat kerja.. dia tnya bleh ke dia hntar pat ak kerja lam kol4 lbih,ak ckap bleh je.. tngu punya tngu 5.30pm xde smpai ak call xjwab,6.30pm ak call lg xjwab jgk...,wasap bluetick then tetibe block ak..ak call n ws nk tnya sempat hntar ke tak sbb lau xsempat nk blik dlu.. klau xsempat hntar ko bg tau jelah.. ni x call xjwab, wasap bluetick.. menyusahkan org je.. mmg teruk betul servis

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Service yg teruk!!!! Mana barang aku woiii.. Dok peram brg aku lama2 bt apa!!!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Weii city link express sungai petani.. Hampa buat keja mcm mana.. Aku tunggu brg aku dekat seminggu dah dok peram lama sgt barang aku kat situ apa hal?? Mmg service yg teruk gila.. Better tutup ja la.. Dah la apa2 pon x update.. Call x angkat.. Buat kerja Ikhlas ka x hampa ni.. Dok makan gaji buta saja!!

by