City-Link Express

48 Reviews

Profile
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

CALL NILAI XBEANGKEK HAYO BOTOLAH!!!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kenapa hantar barang tak sampai sampai lagi.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

060301640037011

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

no baru citylink jerteh 096973333

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

sekor2 punya xleh sabar..sabar laa bangang2 sekalian..brg aku pos elok je 2hari smpai..bukan ko sorang yg pos brg..beribu kot...memekak je lebih..lain kali hantar sndiri laa bebal..

by
Reviewer profile
2.5
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Citylink jengka mmg slow ke? Smpai skrg barang tak smpai lagi..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Citylink Betong is worst courier service ever!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

brg saya send pada 08.06.2018 sampai sekarang x sampai lagi..

call customer service bila bagitau nak check barang jer terus letak....customer dok bising dah ni..;(

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

060301640162818 kenapa lambat hantar barang saya.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

kenapa x sampi lagi dari 5.6 sampi dah 19.6 ni.... logic la sikit.. inform customer buat x tau je... syarikat ni mcm nk tutup ke?

by