City-Link Express Muadzam Shah

175 Comments

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

MANA PARCEL TU SEBENARNYA. TOLONG LAH HANTAR CEPAT LAMA DAH TUNGGU. BAYAR MAHAL

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Citylink kenapa sistem dah update parcel dah delivered tapi cust still tak dapat lagi. Lagi pelik barang dah delivered di kuching sedangkan parcel kena hantar dekat betong sarawak hmm.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Citylink kena sistem dah update delivered tapi narang tak sampai lagi

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Citilink knpe barang sy belum sampai lagi ? Berhari hari dah verifikasi tertunda dkt taman industri sijangkang utama.. Tolong lah bila hantar ke Bandar Baru Bangi nii..

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Citylink maran knape brg sya lambat sampai. Bila saya call jawab mcam org nk ajak gaduh. Molek sikit perangai buat kerja tu molek sikit. Serabut otok sungguh

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Citylink brang sya knape x smpai lgi dh seminggu dduk kt citylink maran tu. X reti buat kje ke ape?

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Ni rating citylink sp dan semua staff

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Citylink (sinthamby a/l muniandy) mana brg aku... Dlm info melalui tracking no... Brg sudah serah pada 8/8/2020 6,43pm. Mana brg.. Hang serah pd sapa.... Service teruk... Call tak berjawap. ... Staff kt citylink sp ni semuanya kena pecat... Klu tak lingkup co...

.

by