<

City-Link Bandar Sri Damansara

101 Comments

Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang aku mana...cek d sistem sdh sampai tp xde kol pn...klu barang dh sampai sepatutnya kol lh...supya org pun tau nak pg ambil barang

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

mana barang aku ni dah seminggu tak sampai2 lagi...call tak dapat...no tel tak cukup pulak ni....adoiiii la service cam hampeh

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

So far aku tgk citilink paling teruk service dia. Kalau post laju, even rumah flat pun dorg naik tangga tau hantar brg. Ni brg tak sampai ruma, takde ketuk pintu, tau² brg dah kt office. Pastu record kata dah call owner tak jwb, padahal brg mmg tak sampai rumah lagi, rumah sentiasa ada org pn takde received apa²!

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

citylink bandar sri damansara ni buat aku nak maki jela. kau peram barang lama lama kenapa. tak reti buat kerja ke oiii... dah la tu nombor telefon kt website pn tak betul. nombor tak lengkap. customer service pon bg nombor, nombor yang dah tak digunakan. tutup jela branch ni. tak payah buka dah kalau memanjang orang complaint je.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Citylink bandar sri Damansara ni teruklah duk received barang POS lama² Tak delivered pengalamat

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Citylink bandar sri damansara paling teruk service penghantaran barang pos.

4/6/19 sepatutnya barang dh hantarke pengalamat brg yg di pos n ari ni pn dh masuk 12hari puhhhh lembap gila.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

service mcm bangsat

by
Reviewer profile
1.6
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

very bad courier, items never reached. i have experienced to have to pick up from their office every time the items delivered. What is the mean of courier service? Bullshit excuses to save cost of not sending.

by