Aniza Aziz & Associates

22 Reviews

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Siapa ada nombor suami dia? Urgent. Lawyer yang tak bertanggungjawab.

by
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

saya pun jadi mangsa.. tlg bantu mcm mana nak buat,,,RM10 k saya lesap n saya kena cover balik dengan lawyer lain. tlg hbgi saya 0193859013

by
Reviewer profile
2.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Sapa mangsa dia boleh cari tok laki dia...lawyer jgk duk sibuk serbu jakim ttg status anak luar nikah...ada bengkel kereta kat area PJ..boleh cari kat facebook

by
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

salam.ada tak mangsa lawyer Aniza ni no.phone Runner dia nama RAIS?Dokumen saya ada dengan RAIS..hope dapat share jika ada..

by
Reviewer profile
1.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Teribble service...memang lawyer buruk...sapa ada numbor dia mtk share...she always keep hiding

by
Reviewer profile
1.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Need her working phone No. Thanks.

by
Reviewer profile
1.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Horrible services. Wont pick up your call unless asking for money.

by
Reviewer profile
2.4
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Need her phone No. Thanks.

by