ABX EXPRESS The Weld Shopping Mall

688 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Tutup lagi baik la service sampai Antarabangsa.. Tapi service dekat malaysia out.. Bila Nak call not in service sial

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Pehal stuck lama sgt depart 2-3 Hari xkluar² delivery?????

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Why all your phone no people pick up ???fedup

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Very very slow urghh 5 hari status parcel departed tak sampai sampai pun!! dari kajang ke bangi je pun!! customer service pun hampeh. tak habis2 kata nak arrange delivery this week??Im sorry??THIS WEEK?? Not tomorrow?? or lusa??Too slow! mehh pls avoid this courier!!!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Buat keje lembab,, dah 5 hari brg sangkut kt tempt sama,, nak buat pekasam ke brg aku,,dah la brg urgent!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

tolong laaa buat kerja tu tulus sikitt... call tak angkat, barang tak sampai . kerja tak function astu nak duit ? like shit do your job properly

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

slow service le this courier... smlm dh out for delivery ,, tggu pnye tggu ,, x smpai2 ,, tgk status dh lps kt hub blik , pastu arini , dr kol 9.30 am status ckp dh out for delivery , now dah 2.37 pm ,, still xde muncul2... plisss le ,, this courier very slow

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Tel. Tak angkat . Dah lama pos kata nya . Barang tak sampai. Kalau tak boleh buat kerja tutup saja lah. Jgn bagi orang masaallah. Duit dah ambik!

by