ABX EXPRESS Telupid

694 Comments

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

kenapa susah sangat nak angkat call ye? JANGAN BUAT NAYA KAT CUSTOMER BOLEH TAK? Jangan sampai aku buat report polis kata parcel aku kena curi ye!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Aku tunggu kat pejabat, sampai ke sudah tak dapat call nak deliver. alih-alih dia boleh cakap consignee not in, abah kau!!! Bila call hotline Kajang, satu pun tak berangkat, staff mati kena Covid ke apa???

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
585766 review images

apa masalah abx nie takde call tapi dalam status kata dah call

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

dah 2minggu brang stuck, bila call kata nnt dia call balik..tp smpai skrg xda apa2...

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

delivery service paling teruk. Parcel JnT yang melambak tu pun masih bole hantar. sudah hari ke-8 barang tak dapat, call sume takdapat. kalau tak boleh hantar bagi tahu, wasap lah.. saya dah report ke shopee untuk banned dari guna service abx express.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Dari awal bulan dah nak masuk bulan baru tak sampai2 lg barang . Lama nya .. tolong lah cepat kan skit

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Tutup lagi baik la service sampai Antarabangsa.. Tapi service dekat malaysia out.. Bila Nak call not in service sial

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Pehal stuck lama sgt depart 2-3 Hari xkluar² delivery?????

by