ABX Express TELUK INTAN (TIN) business logo picture

ABX Express TELUK INTAN (TIN)


Background
Claim business

ABX Express is specialize in domestic last mile delivery, adding value to client's products and services. Next, we also strive for continuous improvement and we value our client's interest by staying neutral and trustable.

ABX’s principal activity is that of providing express delivery services for time sensitive items between locations.

ABX provides door-to-door and express delivery of documents and parcels within Malaysia and to more than 200 countries worldwide.


Service /Price Details

 

PENINSULAR MALAYSIA

EAST MALAYSIA

 

PENINSULAR MALAYSIA

EAST MALAYSIA

PENINSULAR MALAYSIA

EAST MALAYSIA

WEIGHT

 

 

 

 

0.5

10.00

16.00

16.00

25.00

1.0

16.00

24.00

26.00

38.00

2.0

24.00

36.00

40.00

54.00

3.0

32.00

48.00

54.00

70.00

4.0

38.00

58.00

66.00

84.00

5.0

44.00

68.00

78.00

98.00

6.0

48.00

76.00

88.00

110.00

7.0

52.00

84.00

98.00

122.00

8.0

56.00

92.00

108.00

134.00

9.0

60.00

100.00

118.00

146.00

10.0

64.00

108.00

128.00

158.00

Other Services :

  • Type of Product or Services
  • Domestic Express Package (DEP)
  • Domestic Parcel Express (DPX)
  • Package Document Express (PDX)
  • Package Parcel Express (PPX)
  • Air freight
  • Cards & Bulk Distribution
  • Local Delivery
  • Mailroom Services
  • Spick/Opco
  • Same-day Delivery
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang dh conplete delivery dlm sistem Tp xsmpai kt tgn sy pun tunggu punya tunggu dari 30 haribulan so hari ni dh mlas tunggu pge la kat sana bagan serai last drop point yg delivery complete tu tapi dh pindah xde pun signboard abx pindah tak inform ka macam mana????? Org Nk pkai brg sy ni dudk peneng dh kena masuk ke daerah Perak Nk pickup sekali ABC punya tempat dh jdi tempat gunting ranbut??apa ni menyusahkan org la

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang dari 30 ari bukan dh complete delivery bila Nk ntar ni Nk guna la cepat lahh dh la Call number satu pun xdk yg boleh pakai

by