ABX Express TAPAH (XTA)

135 Reviews

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Service yang sangat teruk

Barang asyik hold

tidak hantar barang ke alamat kita... Tapi tahu2..record cust tak ada rumah..padahal tarikh tu kita ada rumah je.. Apa kejadah nya.. No fon ada je... Knp x call.. Bodoh

Bila kita call office abx... X ada yang nak angkat fon..bkn 1/2 kali.. Tapi 15 kali.. Serabut la dgn abx ni

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

better area taiping jgn pkai ABX la..brg depa smpan kt office sna.. call tnya bila nk hntaq brg,depa kata hari ni..stiap kli call kata hari ni...last2 p ambk sndri kt sna,rupanya brg 2 dk ad dlm kotak lg..xbuat kluaq lg..klau tggu sbln pn sbln la xhntaq,,,simpan buat pkasam kt sna,klau jnis org nk pkai urgent xtau la,..cm xdak guna byaq qourier ni..

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

courier paling teruk...tak tau apa motif asyil hold ja parcel..kita bayar tapi cm sampah punya courier,bila cal cakap hari ini,,tapi hari ini 2 xtau bila..patut la ramai complain,...xpyh buat courier la klau nk mnyusahkan org

by
Reviewer profile
2.7
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

MY PARCEL STATUS OUT FOR DELIVERY TAPI SAMPAI SEKARANG BARANG TAK SAMPAI2,NAK SIMPAN BUAT PEKASAM KE..HUHH..ORANG URGENT NAK PAKAI

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kenapa I call number ABX tapi dia kata wrong number? Barang I kena hold dari 18/9 sampai hari ni atas alasan takde courier nak hantar. Whutttttt?

by
Reviewer profile
2.7
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Please, i didn't receive my parcel. Can u immediate send. I have graduation. So i really need it. Please THIS IS URGENT. DONT IGNORE THIS COMMENT

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

I just can say this service bagang forever

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Abx ni teruk. Klau seller guna courier abx ni mmg lemah semangat terus. Sbb dh tahu abx ni servis macam sampah. Sampai bila nk hold brg?? Dua hari dh hold!!? Mmg sampah la abx ni.!

by