ABX Express TANJUNG MALIM (TGM)

598 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Pukul 9 barang dah keluar , pukul 11 kataa penerima diaa terima aikk kenapa tak call , pastu call office jenis tak angkat , nak kenaa pergii office jugak kee

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Parcel dah sampai 1hb peram apa lagi..hrini dah 3hb..call tak boleh ..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
592038 review images

Hantar parcel salah.. barang orang lain yang sampai.. nak contact rider pon tak tahu macam mana.. Bodoh nye rider tak nampak ke alamat betul ke salah.. parcel orang lain yang sampai.. menyusahkan.. Dah la barang aku berharga..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Abx ni buat keja ka x woii..dk peram brg org lama²..klau xblh hantaq baik jgn dk ambk brg org dr awal..mcm pelaq laa..baik ttup sj abx nii..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

lambat penghantaran.2minggu tidak sampai lagi.. blh kot ABX tutup ja.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

CNMYA000874475

barang sangat URGENT,tolong mesti nak sampai hari ini(24/11/21).

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

terrible service. my parcel stuck in alor setar hub since 10 november. up to today still not received

by
Reviewer profile
1.9
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Dlm shopee ckp barang dh hantar tapi kenapa saya belum menerima barang tersebut?

by