ABX EXPRESS Tambunan

570 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Hello, kenapa buat repot item sudah dihantar sedangkan barang belum saya terima. Call atau sms pun belum ada saya terima. Jangan simpan barang tu terlalu lama. Penuh nanti gudang kamu di sana tu. Kalau barang sudah sampai, sms la atau pun call supaya pemunya barang tu ambil barang. Barang saya ada repot sudah sampai di shoppy kelmarin 29hb. Tp abx tidak sms atau call pun .Hampa teruk.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

hello???? barang saya ada dengan hangpa dari 21/11/2020 tau. but until today (29/11/2020) tak sampai lagi. hangpa peram ka? satgi saya terkejut kot tetiba sampai parecl tu ada pokok pisang

by
Reviewer profile
0.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

berapa lama nak pegang parcel tu dalam sistem 26/11 succesful delivered tapi barang tak sampai pun lagi

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

abx setiu bad service .. check dalam sistem 26/11/2020 dh succesfully delivered tapi barang belum sampai lagi .. harini dah masuk 28/11/2020 sampai bila nak pegang parcel tu ??

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

MY2031959246759 blm smpai . Kenapa abx hold . 2 minggu sdh ni

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

MY201297435371E

Mana aku punya parcel...da 2 kali fail...0194836069

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Scam barang orang Abx Express ni .. nanti barang² korang tetiba ghaib !!

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang belum terima lagi tapi kt tracking dah success delivery ?!! WHATT ??? abx hantar barang aku dekat rumah dia ke ? Hmm..siapa nak sedekah barang boleh guna servis abx ya !

by