ABX Express SUBANG (SZB)

435 Comments

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

where’s my shawl T_T bad service

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

barang belum sampai.dalam shoope tulis kata call tk jawab.dah berapa kali masuk rumah saya pun still nak call suruh g ambil dekat jalan luar..ingat saya bayar duit pos untuk smpai luar jalan simpang je ke??more better pos lain.saya pun tak tahu apasal shoope bole deal dgn ABX.. please update your company

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Menipu.. Kata barang dh sampai kat owner... Tp brg nye xde...plssss anta la brg sya

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Saya duk kat raub je..tunggu barang tak hantar2 dari bentong...tgk maklumat penghantaran kat shopee tulis penghantaran fail..ape kebendenya..tepon bgtau pun tak...teruk betul..

by
Reviewer profile
1.3
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

brg seminggu dh ade kat kt tp sampai skrg dok hntr2 lagi . call pon x angkat . bad service la abx ni , wk la kerja elok2 .

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
581594 review images

Barang bila nak sampai ni....call abx kata salah nombor....call lagi da xde dah perkhidmatan....ape hal servis mcm ni.... call la custemor....ni hold hold hold...xpun route scan....servis slow sangat....

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang sangkut di ABX kch tapi tidak jalan2 dari 30.7 tu.

by
Reviewer profile
2.7
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Never picked up calls! Been trying for few days.

by