ABX Express SITIAWAN (STW)

555 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
589864 review images

Kenapa saya Punya barang tidak berjaya dihantar yea? Padahal tadi tulis parcel is out for delivery. Please abx bagitau ataupun mesej saya cakap barang tu tak dapat dihantar. Ni Tak , baru tadi tengok Kat tracking penghantaran tidak berjaya.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
589855 review images

Kata dh sampai tapi takde barang pun kt rumah wahai abx melaka kemana kamuuuu

by
Reviewer profile
1.4
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Too SLOW...SERVICE TO SLOW..

CONTACT NUMBER ALWAYS BUSY!!!

Purcell delay at facility too long!

Really BAD SERVICE

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Call bnyak kali tak reti nak angkat kaaa abx sungai petani? Simpan barang orang kemain lama. Tak boleh hntar, call la bgitau tak boleh, i boleh pi amik sndiri. Ni senyap. Bad courier service! At least orang call jawab!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

barang bila check dah smpi kt XSP 7/10 ni dah 14/10 x dpt lg barang pehal...buat keja ka dak...kalau x mo hantaq angkat call la, orang nk pi amik sendiri barang....mnyusahkan laa

by
Reviewer profile
2.9
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
589823 review images

Dh seminggu barang dok kt abx langkawi...bila cek tracking not found..adoiiii la

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

ABX ni mcm celaka.2 hr dh brg aku x dia peram.mkn gji buta ke?

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Abx muadzam shah. Mana barang kata dah delivered n sign tapi barang takdak ni. Apa citer wey? Call pon tak! Curi ke hape. Bad service

by