ABX Express SITIAWAN (STW)

496 Comments

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
582372 review images

waste MY time and money ,shopee say shipment delivered ,but i never get MY item so bad too bad puii

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
582371 review images

WTF where is MY item say is shipment deliveredbut i almost dont get anything

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
582365 review images

Memang xda delivery dah ke abx..bca rview abx muar mmng xmuaskn..

Nk bt gift hdiah pn xjdi lama sgt.. ingt dpt dlvry awl sempt bg gift..tp ke sudah hri2 cek xbgrk ke mna

Speechless..

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

dekat shopee dah delivery tapii hakikatnyaaa barang langsung tak smpaiiiiii !! delivery 18 hb tapii smpai harinii 22 hb barangg tak sampaiii !! cek dekat ABX TRACKING barang dah delivery tapi masihhh raute scan ????? sayaa harapp barang saya smpaiiiii as soon as possible ! pleasee !

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
582357 review images

Dalam shopee tulis Successfully delivered..tapj barang saya tak terima..pihak abx pun tak ad col saya...apa cerita ni..

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang lembab nak mampos menunggu dekat sebulan . padahal dekat je . buat kerja ke tak ni

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

service mcm hampeeehhh.... dh lebih 3 kali kena... tpi kali ni paling lewat... Brg htr dari KL 10hb, 11hb dah sampi Ktn.. tapi hari ni dah 21hb masih tak deliver lagi. Padahal lokasi penerima cuma 10km dari warehouse... mmg service kokap

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

servis ntah apa2..dlm sistem tlis deliver tp brg x dpt.. bole pulak sruh pergi pick sendri..apa guna byar shipping klau kena pick up sndri

by