ABX Express SETIU (TGG)

Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Track brg sampai cawangan ABX sini 11/7 jam 6.00ptg...sekarang 14/7 jam 4,20ptg dok sapa lagi. Call nombor hotline banyak kali, tadok orang jawab langsung, sibuk benar tu! Dalam bandaraya yang sama pun takdok org nak hantar???

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Brg sy hold dari 13.7 smpai sekarang tak berhantar lagi. Sampai bile ye nak peram brg sy tu??

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

MY200907750176Q

Barang bila mau hantar....

Poor service.

by
Reviewer profile
2.1
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

dekat shopee tlis delivered,tp brg xsmpai2..bila call ckp nama skian2 trima brg n siap bg no ic lg.. ape bnda la,tmpt sy kja mna ad nma 2..jiran2 pn smua cina.bkn mlayu.. pas 2,xsmpai 5minit,abg abx call (sb company kmi krja ada akaun dgn abx) kata brg ada kt rumah dia,dia blm hntr,dia dh brhnti krja,ptg nnti hntr,.ape kes,suka2 buat delivered n siap ada ic no bagai tp brg ada dgn depa.. ni pn dpt call sb abg ni slalu pickup brg tmpt kmi,klau org luar yg kna mcm ni mampoih xdpt2 brg depa,.. courier pling problem la..huh

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang sudah sampai kat sibu...status barang sudah dihantar..Tetapi saya tidak menerima barang sampai kat rumah...Kepada siapalah barang saya dihantar...Saya sendiri tidak menerima barang tersebut....Please check my item SHX76416157CMY...please respon...Barang itu adalah barang kawan...

by
Reviewer profile
1.7
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
580980 review images

kenapa barang saya tak smpai lagi dah 2 minggu tunggu

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

www000000555425...tlg cek brg ni..apa lambat sangat smpi..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Status delivered.. Boleh ke mcm tu? Status delivered tp brg xtau antar ke sapa

by