ABX Express SERI ISKANDAR (IPH)

138 Reviews

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

service tak bagus

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Saya punya barang bila nak hantar..nak sampai seminggu..padahal sebelah kawasan je ..telifon tak

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

service like shit post kuching already 11days and no response no buddy pick up phone 8314566245

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

perkhidmatan courier paling jubo di jerteh jatuh kepada abx lah, lambat nak mampos buat kerja, tak jumpa rumah call la bangang, bkn call suruh pickup brg..aku dh bayar kos penghantaran la..

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Service yang sangat teruk

Barang asyik hold

tidak hantar barang ke alamat kita... Tapi tahu2..record cust tak ada rumah..padahal tarikh tu kita ada rumah je.. Apa kejadah nya.. No fon ada je... Knp x call.. Bodoh

Bila kita call office abx... X ada yang nak angkat fon..bkn 1/2 kali.. Tapi 15 kali.. Serabut la dgn abx ni

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

better area taiping jgn pkai ABX la..brg depa smpan kt office sna.. call tnya bila nk hntaq brg,depa kata hari ni..stiap kli call kata hari ni...last2 p ambk sndri kt sna,rupanya brg 2 dk ad dlm kotak lg..xbuat kluaq lg..klau tggu sbln pn sbln la xhntaq,,,simpan buat pkasam kt sna,klau jnis org nk pkai urgent xtau la,..cm xdak guna byaq qourier ni..

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

courier paling teruk...tak tau apa motif asyil hold ja parcel..kita bayar tapi cm sampah punya courier,bila cal cakap hari ini,,tapi hari ini 2 xtau bila..patut la ramai complain,...xpyh buat courier la klau nk mnyusahkan org

by
Reviewer profile
2.7
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

MY PARCEL STATUS OUT FOR DELIVERY TAPI SAMPAI SEKARANG BARANG TAK SAMPAI2,NAK SIMPAN BUAT PEKASAM KE..HUHH..ORANG URGENT NAK PAKAI

by