ABX Express SERI ISKANDAR (IPH)

Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

SHX77561868CMY TOLONG UPDATE BARANG SAYA DKT MANA.. MCM MN NK AMBIK ..KOL XDAPAT

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

SHX04216004CMY knp x deliver brg sy lagi dah seminggu dah ni x smp lagi jangan paksa sy pergi saman awk

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

The worst courier i had used, i dont know why shopee use this courier to take my stuff, kau nak simpan barang aku sampai naik kulat ke apa orang beli pakai duit beli barang untuk guna bukan suruh kau simpan. Aku sarankan kepada semua jangan guna courier ABX lagi. Just in case kalau kita urgent nak guna barang tu. I'll not give any rate for this company

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
578210 review images

I want to complaints a delivery man from seremban and they phone number is 60 19-359 3571 . Due I'm busy well he call me ,so miss his call ,but I calling back after 2 min and he didn't receive my phone call. Second, after I free I use WhatsApp to ask can send the parcel in 27 Mac , but he never reply me after he check the WhatsApp message.

One more, I also want to complaint the branch in seremban ,I already call their contact number from Google more that 3 time already but also never never never receiving my call so.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Sekarang musim convic 19 keluar pun susah. Sepatutnya boleh hantar terus ke rumah customer. Ni asyik tinggal tempat 2 tertentu lagi susah sekarang banyak kedai2 yg di tumpang kan utk drop barang terpaksa tutup ekoran convic 19. Nak keluar susah

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

abx mmg bermasalah..memang nk curi barang org ke saje xnk hantar

by
Reviewer profile
1.9
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Apa la. telefon x angkat. Waktu & hari service pejabat tidak dipaparkan. Macam mana nk ambik barang kalau telefon pun x angkat.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Sy nak tanya.hantar kat mana parcel saya.kata dah delived tp xde call pun.

by