ABX Express PENANG HUB (XPW)

704 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Macam gampang la service orang call x angkt2

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Upgrade laa sikit system tu . Ni office pun takda kaa . Apa lancau

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
585890 review images

Kenapa brg sy xsmpai2 lagi ni 4hri dah ada kt abx bsr tp bila trace xsmpai2 lg.... Msih kt situ. Xkan sy nk kena pergi jauh sna ambil???

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
585820 review images

Memang suka eh peram barang lelama tak hantar? I tunggu lama dah tau. Tolong jangan bebal please. Pikir duit masuk tu berkat ke barang tak hantar kat customer. Jangan jadi bodo tak reti buat keje tu tutup je senang. :)

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
585819 review images

Kenapa lama sangat kena delivery..3 hari sudah smpai d kk branch..tapi tidak lagi sampai-sampai sini rumah

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Abx ne kurang ajar betul..bagus tutup la..byk kasi susah orang..barang belum terima..dalam shoppe barang sudah deliver. Ingat saya tidak halalkan..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Knp X blh call number nie.. tracking tunjuk barang dah delivered.tapi belum dapat

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

kenapa susah sangat nak angkat call ye? JANGAN BUAT NAYA KAT CUSTOMER BOLEH TAK? Jangan sampai aku buat report polis kata parcel aku kena curi ye!

by