ABX Express PEKAN (KUA)

436 Comments

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Quiet disappointed dengan servis abx express. Saya tak kisah kalau barang saya lambat sampai sebab penghantaran mungkin banyak. Tapi saya kecewa bila dah lah lambat, lepastu barang saya sampai pada rumah orang lain which is alamat lain, dan the one yang deliver barang takde call pun saya untuk inform bahawa barang saya diselit pada pagar rumah orang lain tu. Tolong improve your service. This is not how you should work. Tolong be more responsible especially bila handle barang orang lain.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

hello my parcel tidak sampai sampai since 29/7!!!!

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

bodo punya ABX..msti hindu tu yg bawak ..sbb selalu mai htar hindu tu jaa..dlm shoope kata dahh call cust .. tpi haram tak call pun..Abx Bagan Serai nii .. kaa dahh caplakk barang orng pastu tkmau hntar..pastu kata laa call kita tak jwb laa..padahal call pun takk..aku bukan pakai nokia 33 sekupang..call cawangan pun tak reti nak jwb..dah seminggu ni..bole kata tiap ii hari aku call ..sekali pun tk jwb..mmang bodohh sistem ABX ni sekali orng ii dia

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

servis teruk. barang tak sampai lagi kata delivered. masuk beg sendiri ke? call customer pun tak. useless betul.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
581654 review images

Barang xsampai kt tangan tapi dlm record shopie dah delivery...aku akan email kan ke hq abx,abx stiawan menipu pelanggan...

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

where’s my shawl T_T bad service

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

barang belum sampai.dalam shoope tulis kata call tk jawab.dah berapa kali masuk rumah saya pun still nak call suruh g ambil dekat jalan luar..ingat saya bayar duit pos untuk smpai luar jalan simpang je ke??more better pos lain.saya pun tak tahu apasal shoope bole deal dgn ABX.. please update your company

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Menipu.. Kata barang dh sampai kat owner... Tp brg nye xde...plssss anta la brg sya

by