ABX EXPRESS Papar

619 Comments

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

MY212453572559G bila nak htr nie? Barang dah sampai Malaysia masuk seminggu lebih. Col tidak htr pun tidak. Tau owner xdapat dihubungi. DHL dan J & T senang keep htr. Lokasi tepi jalan Utama saja.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

abx ni patut tutup terus xpyh menyusahkan org..nk smpn berapa lama dlm gudang tu,,smpn smpi reput ka..benda dh ada hntaq la..dkt smngu dh ni..

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Nak call pon tak dapat ?

by
Reviewer profile
1.8
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
584304 review images

mcm mne nk contact ofis abx ni erk..dah 2 minggu xde nampak bayang2 langsung..katenya salah alamat mslhnya knpe x call tnye alamat betul ke ape..kidmat j&t ke gdex ke ok je xde mslhpon bab alamat ,asal tibe firstparcel dr abx jadi cmni??

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

20-01-2021 18:44

[MY] Delivery attempt failed. Wrong address

pos lain hantar betul je alamat. malas antar baik bagitau malas antar

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
584258 review images

Please send my parcel . Dari 13hb ada dekat branch , service tak ok lah . Tutup Ahad je kot ni dah Isnin belum hantar2 . Dah 18hb ni

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
584243 review images

Update delivery complete..tp barang xsmpai....apa cerita ni?

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Sangat lambat. Simpan barang berhari2. Di subang simpan 1 Hari. Di kuchai simpan 3 Hari... Express apa ni

by