ABX EXPRESS Papar

699 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
600258 review images

macam biasa la delivered tapi tiada pun yg hantar. hantu ka tu yg hantar. bikin malu saja service kamu ni. call pun tiada juga tida pandai jawab

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
600194 review images

Tak boleh pakai ABX, slow delivery. Hantar dua kali pun tak sampai.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
600177 review images

parcel delivered padahal tiada pun sampai. macam mana ba kamu punya service ni? call atau chat ba bilang hantar barang susah ka mau buat begitu? kalau kena guna service kamu, itu amanah la ba tu jaga barang orang baik2 sebelum sampai ke pemilik. jangan sebabkan mau kejar masa last2 suda blg delivered tapi belum pun sampai barang. kita bayar barang tu pakai duit bukan daun ya

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

601114017758 this number just call us to collect. Why must customers collect? Rider should deliver to customer

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Alamat di Membakut...Sampai pla di Bft...kol di Bft..voicemail pla...x kn jauh2 ambil d Bft...biasa nya ambil di Petron Bandau sja bh...apa pnya srvice mcm ni...teruukk...

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
600118 review images

parcel has been delivered knun tapi sy langsung tiada Terima parcel. padahal 1 hari smpai jam 8 mlm tu sy d ruangtamu ketuk pintu pun tiada. proof pun tiada. call2 pun tidak angkat apa la

by
Reviewer profile
3.3
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kurier paling sampah dpapar peram barang customer hantar nda tau bila..menyusahkan punya kurier

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

HANTAR BARANG DEKAT OFFICE PUKUL 8 MALAM , LEPASTU UPDATE SAYA TAKDA DI OFFICE. ISHHH BAD SERVICEE!!! CALL PUN TIDAK

by