ABX Express Nilai (XNLA)

729 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

tulis 2 hari dah kluaq hantaq barang tapi dok failed situ penghantaranb. awat jauh sngatka dari kangaq nakmai belah simpang ni smpai 2 hari . haih

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

0 star adaa?? 1star pun xlayak laa abx ni

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Hantarrr kononnn barangggg tuuuu , kau buat apaa simpan lama lama barang situu pemalass

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Seriously abx...5hb parcel kena collect kena hantar pergi abx sorting hub...tiada update apa2 lepas tu.dan hari nie ada update...di labuan ok parcel saya sekarang..alamat di putatan kota kinabalau kenapa boleh kena hantar pergi labuan..bullshit owh nie abx.kenapa barang saya dari china nie abx yang ambil..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

seriouss talk . , ak tk suka la abx ni , ak beli baju dari overseas tapi tk sampai2 ,dlm notice tulis dah delivered dua tiga hari lepas tapi sampai sekarang takde habuknya , asal nk mnyusahkan org mcm ni . Ak buat shopee guarantee pon tkde function jgk , mintak pulangkan duit tapi seller plk macam tu padahal jual banyak baju boleh la untung tpi baju dgn harga ciput mcm tu pon tk reti nk bayar balik . Ni semua salah abx .....eee geram laaaaaa

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

what i can only say, the service is "babi" dahla i tunggu barang overseas lama gila, boleh pulak dia buat perangai babi macam ni, i call beratus kali tak angkat wth ?!

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

LANGSUNG XSUKA DENGAN PERKHIDMATAN BEGINI !

by
Reviewer profile
1.3
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Abx memang suka hantar lambat kan? Pemalasss baik takyah kerja

by