ABX Express MELAKA (MKZ)

Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Yang pihak saller pun duk guna syarikat lembab ni asal menyusah orang btul..ABX,XSP palat pa nama lembab buat kerja.

by
Reviewer profile
2.6
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Apa cite ni service terok betul. Xsampai² pagi barang.. Dari belhm posa lagi ni duk tunggu barang opis kot.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Ada dua barang aku belum sampai pada aku...dr shopee..apa cita dh lama sebelum posa lg...

by
Reviewer profile
3.1
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

mana barang lahabauuuuuu

abx kalau mau lingkup tutupla betul2,yg aku pelik apasal depa masih guna perkhidmatan abx ni lagi,kan dah nak melingkup,poss laju dan j&t kan ada,mnyusahkan org,check tracking pon x boleh

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

ape la bangang sangat servis... shipment out for delivery..pastu tetbe shipment hold.. dah seminggu bangang!!!! ko igt ni servis free ke? aku bayar la baiiiiiii.... tutup je la company.. serupa x buat keje jugak korang ni... pasni aku tak pakai dah ABX ni.. nyusahkan org je

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Order barang 28/4/20. ABX Kuantan dapatkan pada 27/5/20. Sampai sekarang belum dapat lagi. Amat mengecewakan. Harap membetulkan service.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Perkhidmatan penghantaran paling mengecewakan. Lama gila tunggu barang. Dari 9/05/2020 hingga sekarang 31/05/2020 belum dapat lagi. Sebelm ni boleh la cakap sebab raya tapi lepas raya pun tak nak hantar lagi ke.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kenapa tiba2 je wrong adress ? And kat situ tulis call penerima tak dpt ? Even takde satu pun call dari abx ?

by