<

ABX Express KULAI EXPRESS CENTER

95 Comments

Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang aku sampai 17.5 skrg 17.6 korang nkk hanta bila? Barang aku order tu nk guna sgt and now korg peram...ingt ni pekasam ke? Please la hanta tg piandang dgn bagan serai x jauh pun

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

servis bangsat sgt abx kota bharu ni.. 25 May hold di ofis, ari ni 12 Jun barang still kat ofis kb.. wtf

by
Reviewer profile
2.4
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Teruknya abx dungun ni..brg dh lme smp kat abx tp kat kta ni xsmp2 lg..dri 25.5 brg dh smp..tp skrg dh 4.6..nk raya dh esk brg hold lg..nk peram bpe lme la brg ni..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

aku pun bengang barang dah sampai offc depa 2 hari...dah tapi xsampai lagi kat aku ...call xpernah nak angkat....teruk sungguh servis depa nie...

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

better gi serang office ABX ni, brona macey... bodo laa charge mahal service macey bodo , xreti nk call ko??, xreti nk update email?, ko paka phone wat gayut jah?, pah pkai email wat trimo duit jahko?,....

service to bekki la... pah wat la sistem auto update.... ni gk tuk²,.... delivered, barey dok tahu manno,

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kenapa brg saya belum smpi ni..status tulis consign..maknanya dah serah..dah serah ke belum ni..lain kali kena tulis nama siapa yg terima brg tu dlm status..pihak pengurusan tolong ambik tindakan segera..brg saya dimana?dah serah ke belum?@masih lagi dlm lori @pun dah hilang,tertinggal dimana...org yg bawa lori hntr tu harap bertanggungjawab & buat kerja dgn teliti..brg urgent nak guna..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

"delivered to consignee" . mcmna tu? brg tak terima lagi tp check status delivered. please hntar barang mcmna ada kat alamat tu bkn kat org bkn2!!!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

mmg korng smua pkai fon x pndai nk pickup ya..brng cstmr sy x smp2..jnis peram brng knapa..sedngkn umh dia ngn ofice abx dlm 10 mnt ja pn..x blh nk htr ke..kami byr cas..tp sistm lembek..

by