ABX EXPRESS Kota Belud

441 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Br komplen smlm ko g hntr blk ke hq, bodo la. alasan kwsn pdlmanJadahnya pkhdmtn courier lain bole jer msk ari2. Pkhdmtn ko ni mmg utk org bndo jer ker.. Aihh ttp jerkla abx ni smua org x skit ati. Very stress.

by
Reviewer profile
2.6
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Hello kenapa barang lmbat sangat Smpai ksih tau jk Klau tidak mampu atur bgus tidak paya buka syarikat abx barang dah sebulan tpi tidak d ambil tau menyesal kan orang je

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Really bad Service. ABX not deserve to be called "express", especially the Bentong one. Tell me how long should i wait for my parcel? I used ABX service this time because I got no choice, but I will make sure I never buy any produce from the shops which using ABX service next time. If I have choices, I won't give any star for the rate. Really bad service.

by
Reviewer profile
0.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang sy dkt sbln abx Johor simpan. Nk hntr k kota tinggi jer pon. Nk bt tukun ke apa. Dh byr kos pos. X kn nak kena ambil sndiri. Klu dh rasa x de dc tu baik ko ttp jer abx lg sng

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang sy dh sebulan ABX Johor simpan. Nk hntar ke Kota Tinggi. Pls alert ya.. nak bt tukun ke apa. Byr cas pos x kn nak kena ambil sendiri kot. Pls usahakan nk anta mcm mna..sy mrh sgt ni.. Klu dh x de dc baik ttp jerk la abx ni senang. Org x sakit ati.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Quiet disappointed dengan servis abx express. Saya tak kisah kalau barang saya lambat sampai sebab penghantaran mungkin banyak. Tapi saya kecewa bila dah lah lambat, lepastu barang saya sampai pada rumah orang lain which is alamat lain, dan the one yang deliver barang takde call pun saya untuk inform bahawa barang saya diselit pada pagar rumah orang lain tu. Tolong improve your service. This is not how you should work. Tolong be more responsible especially bila handle barang orang lain.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

hello my parcel tidak sampai sampai since 29/7!!!!

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

bodo punya ABX..msti hindu tu yg bawak ..sbb selalu mai htar hindu tu jaa..dlm shoope kata dahh call cust .. tpi haram tak call pun..Abx Bagan Serai nii .. kaa dahh caplakk barang orng pastu tkmau hntar..pastu kata laa call kita tak jwb laa..padahal call pun takk..aku bukan pakai nokia 33 sekupang..call cawangan pun tak reti nak jwb..dah seminggu ni..bole kata tiap ii hari aku call ..sekali pun tk jwb..mmang bodohh sistem ABX ni sekali orng ii dia

by