ABX EXPRESS Kepong

644 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Teruk.. dlm sistem parcel dah hantar. Tapi brg xdakkk.

by
Reviewer profile
3.3
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

boleh tolong hantarkan barang dengan cepat tak ? Dah lama tunggu ni tapi parcel still tak kena hantar ii lagi..tolong la bertanggungjawab sikit..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
595846 review images

saya tak dapat meneriak barang 1 apa pon . tolong kurier yang hantar tu pulangkan balik barang saya . saya bayar barang tu pakai hasil titik peluh saya .

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
595835 review images

Wujud ka abx tg Malim ni? Call byk kali x dpt". Barang saya dah deliver dekat sistem 13hb tpi barang xda? Mcm mna buat kerja ni, ni dah 16hb call xdpt" allahuakbar tlong laa jgn buat mcm ni, brg buka murah

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

tolong bang, barang penting tpi masih kt station dari 5/5/2022. tolong bang send, dh bayaq pa semua

tolong bang, barang penting tpi masih kt station dari 5/5/2022. tolong bang send, dh bayaq pa semua

SHP40198767EMY terima kasih

by
Reviewer profile
3.3
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

tolong bang, barang penting tpi masih kt station dari 5/5/2022. tolong bang send, dh bayaq pa semua

MY2205121463613 terima kasih

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Parcel has been delivery....sampai kemana pun tak tau la...punya teruk servis ni..dah la tunggu dari China punya lama...

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
595693 review images

Abx jhb tolong sgt shipout brg sy..dari 6hb xkeluar2..arini dah 10hb..13 hb sy nak guna..tolong sgt2...

by