ABX EXPRESS KAMPAR

423 Comments

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

CAN U PLEASE PICK UP PHONE??CALL FROM 9AM TO 12PM STILL NO ONE PICK UP!!! THANKS!!

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

courier paling lembab atas muka bumi , penghantaran lambat , barang dah seminggu duk kt office kau tu , menyampah dgn courier mcm ni puihh , bad company

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
581561 review images

Macam bodoh yaa abx nie. Dah 2 3 kali ulang g tmpat dorang tutup jee. Out for delivry . Tpi tak smpai ii tulis dlam sistem orng takde kat rumah. Kepala atok kau. Ada je kat rumah . Bodoh nau spa yg keja abx ni tak buat kje ke apa!

by
Reviewer profile
2.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Courierrr paling teruk !! Tah apa apa peram buat ikan pekasam kot!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
581548 review images

Can you please check the status of CNMYA0005608908, why the shipping information haven't update? When will receive my parcel?

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

I never receive anything ,why it show shipment delivered in the system.it will break the personal data protection acts as it have my handphone no and address there if your anyhow send to other people.call also no one pick up.

by
Reviewer profile
1.7
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
581535 review images

Tracking tulis delivered .. tapi barang tak ada pun , call pun tidak nak hantar barang ! tetibe delivered .. tak amanah betul lah ..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Aku call tak pernah angkat, dah nak dekat sebulan barang aku, pastu kata hilang, bagi masa seminggu untuk cari, ni dah dua minggu tak ganti ganti lagi, call tak pernah angkat. Barang mahal wei bukan murah

by