ABX Express IPOH

810 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Woi babi barang orang simpan pa lama2...orang bayar tw...pala hotak 2 pikiaq sama Tq

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

SUPER FUCKING ASSHOLE SERVICE…JUST GIVE YOUR COMPANY AT YOUR FATHER AND MOTHER….SMALL SMALL NOT DIE, BIG BIG MAKE A TROUBLE…HOW DID YOUR FATHER AND MOTHER TEACH YOU? OT THEY SAME TO LIKE AS YOU TO?…STUPID COMPANY LIKE A FAMILY YOU STUPID TO

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
587449 review images

Mmg sial ah abx ni first and last pkai this courier bdoh tk maju2 dh tahu org komen mcm2 still tanak ubah bdoh tk pnh bca feedback anjg betul runner makan gaji buta tk pnh2 jdi cmni barang sepatutnya receive today tpi tk smpai2 bdoh ap dari 16hb ko buat kje ke tk sial peram lama2 buat babi apa

by
Reviewer profile
1.3
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Babii sebab tu korg tk maku org komen apa tk baca babi ko peram lama2 buat ap cb aku nk guna barang tu taikkk dari 16hb smpai bdoh ko simpan tk delivery lagi babi harini last tarikh penerimaaan yg ko tk buat delivery lagi kenapa sial

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

boleh tak kalau saya nak semula barang yang dihantar kekelantan tempoh hari dipulangkan kepada saya,,,barang tu order dari china,,,saya buat dropship,,,tracking no SHP31530776DMY

by
Reviewer profile
0.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Bodoh patut tk maju

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
587422 review images

Barang smpai lama dh 16hb kluar delivery tk smpai2 hold smpai 2kali kt sna buat ap woi?org urgent nak guna jangan ingt date kt shopee tu lama korg boleh lambat2 kan..settle jelah semua adoii..cust dh bunyi dh.kt sini tulis barang last terima esok klau esok pon xsmpai jugak mmg last la pkai abx

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Mohon update no telepon celaka!!!

by