ABX EXPRESS Inanam business logo picture

ABX EXPRESS Inanam


Background
Claim business

ABX Express is specialize in domestic last mile delivery, adding value to client's products and services. Next, we also strive for continuous improvement and we value our client's interest by staying neutral and trustable.


Service /Price Details

 

PENINSULAR MALAYSIA

EAST MALAYSIA

 

PENINSULAR MALAYSIA

EAST MALAYSIA

PENINSULAR MALAYSIA

EAST MALAYSIA

WEIGHT

 

 

 

 

0.5

10.00

16.00

16.00

25.00

1.0

16.00

24.00

26.00

38.00

2.0

24.00

36.00

40.00

54.00

3.0

32.00

48.00

54.00

70.00

4.0

38.00

58.00

66.00

84.00

5.0

44.00

68.00

78.00

98.00

6.0

48.00

76.00

88.00

110.00

7.0

52.00

84.00

98.00

122.00

8.0

56.00

92.00

108.00

134.00

9.0

60.00

100.00

118.00

146.00

10.0

64.00

108.00

128.00

158.00

Other Services :

  • Type of Product or Services
  • Domestic Express Package (DEP)
  • Domestic Parcel Express (DPX)
  • Package Document Express (PDX)
  • Package Parcel Express (PPX)
  • Air freight
  • Cards & Bulk Distribution
  • Local Delivery
  • Mailroom Services
  • Spick/Opco
  • Same-day Delivery
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

seriouss talk . , ak tk suka la abx ni , ak beli baju dari overseas tapi tk sampai2 ,dlm notice tulis dah delivered dua tiga hari lepas tapi sampai sekarang takde habuknya , asal nk mnyusahkan org mcm ni . Ak buat shopee guarantee pon tkde function jgk , mintak pulangkan duit tapi seller plk macam tu padahal jual banyak baju boleh la untung tpi baju dgn harga ciput mcm tu pon tk reti nk bayar balik . Ni semua salah abx .....eee geram laaaaaa

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

asal aku call, kau tak reti nk pickup konon busy sngt tapi barang satu jadah pun tak hntr lagi. kalau aku pergi branch kau nak pickup, jangan tanya la kenapa kena hamun. tutup je branch kau. useless.

by