<

ABX Express GUA MUSANG (GMS)

108 Comments

Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

barang dalam system tgk dah smpai kangar lma dah,tp bila yang nk hantar ke rumah pon x tau jugak,ambk msa 3 4 5 hri jgk ya

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Service macam celaka call la bila sampai kat lokasi bukan selepas balik office, kalau x boleh buat kerja baik tutup la, dah 4 hari hold.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Sgat lmbt tolg hposkn xtp courier ni menyushkn

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Abx Nibong tebal bagn serai. Tolong hantar barang yg on hold dah 3 hari. Call cawangan tak angkat. Shx43727332bmy

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Mohon hantar barang saya Shx94043456bmy.

Dah dua hari kata out of delivery, lepas tu cakap ON HOLD sebab missed delivery due to no courier!! Mohon percepatkan!

by
Reviewer profile
2.2
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Saya cadangkan abx jerteh ditutup sebab perkhidmatan sanga2 teruk.. Barang yang sy beli ada je kat ofis abx.. Pihak abx xhantar pun kat alamat sy, call or wassap saya pun tak tp update dlm sistem dh delivered 8.7.19 pukul 14:04.. Sy xtahu nak kata apa services abx jerteh.. Sy bayar harga pos utk hantar sampai ke alamat yg diberi tapi sebaliknya sy sendiri kena pergi pick up.. Buat apa sy bayar service pihak abx?! Hampeh punya service..

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Very2 BAD Service

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

SHX74558372BMY TOLONG HANTAR BARANG SAYA..DH SEBULAN LEBIH TAK DAPAT2..KONON NAK BUAT BAJU RAYA TAPI HAMPEHHH..

by