ABX Express CHERAS EXPRESS CENTRE

620 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

parcel dah tulis out for delivery tapi tak sampai sampai , lepastu takde info dalam system and sampai sekarang barang still tak sampai

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

hantar barang saya boleh tak

KLANG3052221041

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang dh conplete delivery dlm sistem Tp xsmpai kt tgn sy pun tunggu punya tunggu dari 30 haribulan so hari ni dh mlas tunggu pge la kat sana bagan serai last drop point yg delivery complete tu tapi dh pindah xde pun signboard abx pindah tak inform ka macam mana????? Org Nk pkai brg sy ni dudk peneng dh kena masuk ke daerah Perak Nk pickup sekali ABC punya tempat dh jdi tempat gunting ranbut??apa ni menyusahkan org la

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang dah sampai hub tapi bila delivery mesti unsuccessfully. Tolong la barang nak pakai kot..jgn la dok peram lama2.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

So slow

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Please send my parcel as soon as possible. I need it urgently

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

parcel dari 30hb 12 dah sampai xkm..peram sampai 2hb 1 2022..mintak tolong percepatkan penghantaran

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang dari 30 ari bukan dh complete delivery bila Nk ntar ni Nk guna la cepat lahh dh la Call number satu pun xdk yg boleh pakai

by