ABX EXPRESS Bandar Mahkota Cheras

561 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Hari ni dapat call dari staff abx papar,sabah.telefon ja terus marah-mara seba barang saya dua hari sudah di tangan dia.kenapa masa hari pertama waktu hantar barang tida call pula.mukin lagi kau hantar tu masa rehat.!!!! Bila kasi tau bil semdiri di abax tanya oula macam mana mau ambil kalau barang tu di tangan dia???staff sebelum ni okey ja kalau barang tu bawa balik ke office ,dillsatafff satu ni..sudah la baru sekali call,terus marah2!!!!! Sangat bikin sakit hati.

by
Reviewer profile
1.1
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
589981 review images

MY EVERY ORDER from china to station PAH already took 10 days and at station IPH DIPERAM for 6 days more. total = 16 days. worst services ever compared to every postage services. stop making people waiting for your irresponsiblity. i hope your services become better.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
589978 review images

Barang dh semggu dh xhantar..col hub xjawab..pa cer ni peram..dah outdelivery lpas 2..xsmpai2 dari 15/10 smpai harini 21/10

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
589971 review images

Plis amik Attention sya slalu pkai alamat biase kenpa msti invalid? nk kne report polis ? Jgn cabar saya. saya nak brg saya .

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang ckp dah sampai tapi xsmpai pun haritu sekali dia send dkt org lain sib baik org tu baik hnta smpai rumah jangan la mcmni kalau lmbt pun tak apa yg penting smpai betul2 dpn rumah ni tak brg kemana tetiba ckp dah smpai

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Abx Muar ni tido ke apa..berapa kali dah tulis out of delivery..call tnya rumah pastu kau postpone kali keberapa..dekat sebulan aku tunggu..tutup jerlh company

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
589939 review images

Brg kata at centre alor setar 15.10.21 bla cll kata xhntar lg pd hal cll 2 17.10.21 bla tnya alsan sabtu 2 spruh hr tkut xsmpat hntar ahad 17.10.21 knon driver cuti bla kata nk selfpick up kata ok tba2 cll kata brg xjmpa smpai sdah xjmpa...kmarin 18.10.21 aku check brg smpai kk nu..staff2 kt centre alor setar tah apa2 bnda sopa apa lg ckp belit2 trmsuk bos pn 2kali5

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Delivery so slowww, abx should be close!

by