ABX Express ADMIN OFFICE

70 Reviews

Profile
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

abx tebrau 12/10/2018 kol 4.10ptg

sya kol nk tanye status brng..mk aii pompuan yg jwb tu x mesra alam nye.nasihat sya kalau rasa kerja tu x ikhlas xyah lah keja atau x suka jwb kol cari la bidang keja lain.kerja x ikhlas gaji tu jdi x berkat..

by
Reviewer profile
2.1
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

KULAI ABX OFFICE NEVER PEOPLE ANSWER PHONE

POOR SERVICE

by
Reviewer profile
1.5
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Sungai Petani ABX Service Banyak Teruk.

Abx SLip Ada No Telephone Pun Tak CUba Call Bila Tak Dapat Cari Alamat.I Check Tracking No Dua Hari On Hold.

Telephone Pi Office Tak Dengar Phone

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Tgk tracking brg dah sampai Ipoh 21/8... ni dah 28/8..knp tak hantar lg ke alamatnya...tolong la...nak guna cpt tu..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Dah dua hari duk kt abx kangar , bila lori nk gerak mai Langkawi ??

by
Reviewer profile
1.6
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Pihak pengirim telah lama hantar bungkusan kepada saya melalui abx express 3/8/2018....hingga sekarang 13/8/2018 saya tak terima lagi barang saya....susah sangat ke nak hantar ke Putrajaya?

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

tutup la abx senang.xmenyusahkan org

by
Reviewer profile
2.7
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

abx bentong ni bengong ke hapa?? 18 hb sampai bentong skrang 24 hb (status out of delivery) .barangnya xsampai2.call no xvalid.ape benda ni

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kenapa lambat sangat hantar barang hari isnin Lagi pos nie dah khamis customer dah komplen awat lambat sampai brg depa ,kami nk jawad apa wey...

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

lembab sangt la call tak penah angkat pastu check tracking dok ckp route scan tak hbstak bergerak skg ni malas cita pnjang blh p ambik sendiri tak parcel kt counter abx ni

by