99 speedmart Bandar Kinrara 1

36 Reviews

Profile
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Waiting Time

Telor dah berulat pun jual lagi ker..tarikh beli

25-10-2018

Time 9.17 pm..

Sampai umah nk goreng tgk telor busuk dh berulat.. Kalau bukak lg mmg aku dh lempar dh kat muka supervisor kat situ...hanjing betul...

by
Reviewer profile
1.0
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Waiting Time

RUDE STAFF

by
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Waiting Time

Apa ni jual sos punch harga double. Harga sebelumnya murah ni jadi mahal plak. Harga semasa GST RM3.35 tapi bila dah xde GST harga jadi RM3.95. Gile ke? Ni GST hang sendiri ke apa? Aku report KPDNKK kang.

by
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Waiting Time

not many products to choose from but the price cheaper and easy to find the store.

by
Reviewer profile
4.3
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Waiting Time

setahu sy..x pnh ade calcium yg sudah expired dikedai itu...sy regular customer at situ...ade jgk bli calcium tp semua expiry date nya lama..just inform tq

by
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang yang sudah tamat tempoh tidak sepatutnya dijual... semalam sy nak beli kalcium tp sudah exp.. apabila memberi tahu dengan staff dikaunter dia memberi tahu kalcium memang sudah lama exp.. tapi kenapa letak di dalam peti ais dan kenapa tak return back... tq just infm

by
Reviewer profile
4.6
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Waiting Time

The price of groceries here sometimes is way cheaper than other supermarket. And they have lots of outlet too

by
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Waiting Time

Ok pah

by
Reviewer profile
4.2
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Waiting Time

Harga barang sangat murah dan ia melengkapkan barang yang diperlukan even store itu kecil.

by
Reviewer profile
3.6
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Waiting Time

Not variety items available at all but convenience for emergency. Some items price are lower than hypermarket.

by