Shines Hair Design & Beauty Studio

1 Reviews

Profile
Reviewer profile
4.3
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
first time ke facial salon ini pun sebab tak tahan malu bila orang tegur muka saya teruk sangat.bila sampai je kat sana saya disambut dengan baik dan 
bila stafnya check apa masalah muka saya dan dia bawa pergi ke bilik perhhh 
rasa berdebar juga sebab first time buat.selepas buat muka saya dah kurang sikit
dan kulit nampak sihat dan bermaya.
lepas ni boleh buat lagi sebab harga pun tak adalah mahal sangat.
by